TAALCAFÉ

Taalcafé

Wil je graag de Nederlandse taal beter leren spreken? Heb je Nederlandse les gehad of ben je daar nu mee bezig? Wil je graag meer mensen leren kennen en vind je het leuk om met andere mensen over allerlei onderwerpen te praten? Dan is het Taalcafé echt iets voor jou!

Wat is een Taalcafé?

Hier leer je nieuwe mensen kennen. Op een leuke manier oefen je samen de Nederlandse taal, je gaat met andere cursisten en taalvrijwilligers in gesprek of speelt een taalspelletje. Alles vrijblijvend en gratis!

Voor wie is het Taalcafé?

Het Taalcafé is voor iedereen die zijn of haar Nederlands wil verbeteren. Of je nu net je cursus hebt afgerond, een taalcursus volgt of nog een taalcursus gaat volgen. Ook Taalmaatjes zijn van harte welkom!

Hoe werkt het Taalcafé?

We praten over alledaagse onderwerpen in een ontspannen en gezellige omgeving. Dat doen we in groepjes onder leiding van vrijwilligers. Elke keer is er een ander thema, zoals eten en drinken, beroepen, Nederlandse cultuur, maar ook praktische dingen als belastingaangifte, aanvragen van subsidies, enzovoort.

Waar moet ik zijn?

Door corona is het Taalcafé voorlopig online via Zoom. Zo kunnen er mensen meedoen uit heel Nederland! Het is iedere woensdag van 18:00 tot 19:00 uur.

Op onze Facebookgroep vind je het thema van de week en kun je aan Anja de link vragen voor Zoom. Je mag ook mailen naar contact@lerenhelpt.nl